top of page

za 03 aug

|

Sörsjön

Zomer in Zweden! Een week die impact zal maken.

Boek nu een moment voor jezelf en voel je geïnspireerd om het anders te gaan doen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomer in Zweden! Een week die impact zal maken.
Zomer in Zweden! Een week die impact zal maken.

Tijd en locatie

03 aug 2024, 18:00 CEST – 10 aug 2024, 16:00 CEST

Sörsjön, Sandmonvägen 14, 780 69 Sörsjön, Zweden

Over het evenement

Pak de trein, de auto of het vliegtuig en reis af naar het noorden van de provincie Dalarna in Zweden voor een onvergetelijke week. Tegenover Fulufjället, één van de grooste Nationale Parken van Zweden, ligt onze magische locatie dat dient als uitvalsbasis voor alle bezigheden. Een week die zal worden gekenmerkt door prachtig licht, rust, ruimte en natuur.

We gaan wandelen natuurlijk! Dat doen we onder andere op een traject van de Södra Kungsleden en we bezoeken de Njupeskär, de grootste waterval van Zweden. Wandelen doen we ook een dagdeel met huskies en in de omgeving die wordt gekenmerkt door meren, rivieren en watervallen.

Je bent dagelijks welkom in onze open grillhut. Soms om wat te drinken of te praten bij open vuur, een andere keer om gezamenlijk te koken en/of te eten. 

Meer ontspanning vind je in onze houtgestookte sauna en hottub op het terrein. Zwemmen kan op loopafstand in een meertje in de buurt.

De groep zal uit maximaal 10 personen bestaan en een redelijke lichamelijke conditie is vereist voor enkele wandelingen. Enkele activiteiten en daarmee dagdelen vormen het fundament van ons programma. Deelname is daarom meer dan gewenst. Andere delen zijn facultatief en deelname laat je afhangen van jouw interesse en gemoedstoestand op dat moment. Halverwege de week is er een geplande rustdag,  en de gehele week wordt je praktisch en sociaal begeleid door drie ervaren coaches.

Ons streven is dat deze week een duurzame betekenis zal hebben voor jouw verdere leven. Dat betekent dat wij gaan voor inspiratie en energie. De natuurlijke omgeving, de groep, de faciliteiten en wij als drietal kunnen dit bewerkstelligen. Een boost voor jouw persoonlijke welzijn met een tijdelijke en structurele werking. Daar gaan we voor!

Voor het verblijf hebben wij twee berghuisjes met 4 kamers, op het omliggende terrein staan 3 ingerichte tipitenten. In het dorp is een gästgiveri, een soort bed & breakfast. Vooral voor deelnemers die zich echt soms even willen terugtrekken kan deze laatste mogelijkheid een reële optie zijn.

Dat betekent dat we drie overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Eten & drinken gebeurt voornamelijk op het terrein waar de huisjes en tenten zich bevinden. De tentbewoners kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de berghuisjes.

Prijzen per persoon per week:

1. Tent:  € 1975,-

2. Kamer berghuisje:  € 2175,-

3. Kamer gästgiveri:  € 2375,-

Alle prijzen zijn inclusief:

o Bedden

o Beddengoed

o Water, elektriciteit

o Eten (ontbijt, lunch en diner) en drinken

o Coaching door drie opgeleide en ervaren coaches

o Transfers heen en terug van treinstation Hamar (N) of Mora (S)

o Alle lokale ritten (twee 4-wheeldrive auto’s)

En exclusief:

o Vervoer naar Hamar (vliegtuig en trein)

o Vervoer naar Mora (trein)

o Eigen vervoer naar Sörsjön (auto)

Op onze website vind je een overzicht van routes, vervoersmogelijkheden met bijbehorende websites.

Korting bij inschrijving van meer dan 1 persoon op het toaalbedrag:

o 2: € 150,-

o 3: € 250,-

o 4 of meer: € 450,-

Deel dit evenement

bottom of page