top of page

za 22 nov

|

The Happy Hiker

Winter in Dalarna!

De eerste winterversie van ons programma. Natuurlijk gaan we weer wandelen maar nu met sneeuwschoenen aan die wij voor jullie beschikbaar hebben. Bijzondere ervaringen!

Wat jammer, voor deze week zijn we volgeboekt. We plaatsen je automatisch op een wachtlijst.
Andere evenementen bekijken
Winter in Dalarna!
Winter in Dalarna!

Tijd en locatie

22 nov 2025, 19:00 CET – 29 nov 2025, 19:00 CET

The Happy Hiker, Sandmonvägen 14, 780 69 Sörsjön, Zweden

Over het evenement

Pak de trein, de auto of het vliegtuig en reis af naar het noorden van de provincie Dalarna in Zweden voor een onvergetelijke week. Tegenover Fulufjället, één van de grootste Nationale Parken van Zweden, ligt onze magische locatie die dient als uitvalsbasis voor alle bezigheden. Een week die zal worden gekenmerkt door prachtig licht, mooie gesprekken, rust, ruimte en natuur.

We gaan wandelen natuurlijk maar nu op een unieke wijze, met sneeuwschoenen! Wij leren je de eenvoudige techniek en hebben het materiaal voor jou beschikbaar. Ervaar het indrukwekkende sneeuwlandschap met de daarbij behorende kou en stilte. We selecteren de meest geschikte wandelpaden hiervoor, wellicht ook in Fulufjället

Een hondensledetocht met huskies die start aan de overkant van de rivier is eveneens onderdeel van het programma en zal ervaren worden als onvergetelijk en inspirerend. Liefhebbers van schaatsen kunnen hun hart ophalen in de nabije omgeving. Er bestaat een kans op het zien en beleven van het Noorderlicht, een prachtig schouwspel dat menigeen zal emotioneren. Wie weet mogen we dit als groep ervaren, vanaf het terras of zelfs vanuit de sauna?

Je bent dagelijks welkom in onze open grillhut. Soms om wat te drinken of te praten bij open vuur, een andere keer om gezamenlijk te koken en/of te eten. Meer ontspanning vind je in onze houtgestookte sauna op het terrein. Zwemmen kan op loopafstand in een meertje in de buurt.

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan en een redelijke lichamelijke conditie is vereist voor enkele wandelingen.

Enkele activiteiten en daarmee dagdelen vormen het fundament van ons programma. Deelname is daarom meer dan gewenst. Andere delen zijn facultatief en deelname laat je afhangen van jouw interesse en gemoedstoestand op dat moment. Halverwege de week is er een geplande rustdag,  en de gehele week wordt je praktisch en sociaal begeleid door drie ervaren coaches.

Ons streven is dat deze week een duurzame betekenis zal hebben voor jouw verdere leven. Dat betekent dat wij gaan voor inspiratie en energie. De natuurlijke omgeving, de groep, de faciliteiten en wij als drietal kunnen dit bewerkstelligen. Een boost voor jouw persoonlijke welzijn met een tijdelijke en structurele uitwerking. Daar gaan we voor!

Voor het verblijf hebben wij twee berghuisjes met 4 kamers en in het dorp bevindt zich de Norrsjön Gästgifveri & Spa, een soort bed & breakfast. Vooral voor deelnemers die zich echt soms even willen terugtrekken kan deze laatste mogelijkheid een reële optie zijn.

Dat betekent dat we twee overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Eten & drinken gebeurt voornamelijk op het terrein waar de huisjes zich bevinden. 

Prijzen per persoon per week:

1. Kamer berghuisje: € 2150,-

2. Kamer Norrsjön Gästgifveri & Spa: € 2325,-

Alle prijzen zijn inclusief:

o Bedden

o Beddengoed

o Water, elektriciteit

o Eten (ontbijt, lunch en diner) en water, thee en koffie

o Coaching door drie opgeleide en ervaren coaches

o Transfers heen en terug van treinstation Hamar (N) of Mora (S)

o Alle lokale ritten (twee 4-wheeldrive auto’s)

En exclusief:

o Vervoer naar Hamar (vliegtuig en trein)

o Vervoer naar Mora (trein)

o Eigen vervoer naar Sörsjön (auto)

Hoe kom ik er?

Op onze website vind je hier een overzicht van routes, vervoersmogelijkheden met bijbehorende websites.

Wat moet ik meenemen?

Hier vind je een uitgebreide bagagelijst.

Kortingsmogelijkheden bij inschrijving van meer dan 1 persoon op het totaalbedrag:

o 2: € 150,-

o 3: € 250,-

o 4 of meer: € 500,-

Extra korting bij komst met eigen vervoer: € 100,-

Dagprogramma

Later dit jaar vind je ook het weekprogramma op dagdeelniveau op onze website!

Deel dit evenement

bottom of page