top of page

za 30 nov

|

The Happy Hiker

Winter in Dalarna!

De eerste winterversie van ons programma. Natuurlijk gaan we weer wandelen maar nu met sneeuwschoenen aan die wij voor jullie beschikbaar hebben. Bijzondere ervaringen!

Winter in Dalarna!
Winter in Dalarna!

Tijd en locatie

30 nov 2024, 19:00 – 07 dec 2024, 16:00

The Happy Hiker, Sandmonvägen 14, 780 69 Sörsjön, Zweden

Over het evenement

Pak de trein, de auto of het vliegtuig en reis af naar het noorden van de provincie Dalarna in Zweden voor een onvergetelijke week. Een week die zal worden gekenmerkt door prachtig licht, mooie gesprekken, rust, ruimte en natuur. Tegenover Fulufjället, één van de grootste Nationale Parken van Zweden, ligt onze magische locatie die dient als uitvalsbasis voor dit avontuur. 

We gaan wandelen natuurlijk maar nu op een unieke wijze, met sneeuwschoenen! Wij leren je de eenvoudige techniek en hebben het materiaal voor jou beschikbaar. Ervaar het indrukwekkende sneeuwlandschap met de daarbij behorende kou en stilte. We selecteren de meest geschikte wandelpaden hiervoor, wellicht ook in Fulufjället. De lengte van de wandelingen loopt uiteen van 1 tot ongeveer 10 kilometer.

Een hondensledetocht met huskies die start aan de overkant van de rivier is eveneens onderdeel van het programma en zal ervaren worden als onvergetelijk en inspirerend. Liefhebbers van schaatsen kunnen hun hart ophalen in de nabije omgeving. Er bestaat een kans op het zien en beleven van het Noorderlicht, een prachtig schouwspel dat menigeen zal emotioneren. Wie weet mogen we dit als groep ervaren, vanaf het terras of zelfs vanuit de sauna?

Je bent dagelijks welkom in onze open grillhut. Soms om wat te drinken of te praten bij open vuur, een andere keer om gezamenlijk te koken en/of te eten. Meer ontspanning vind je in onze houtgestookte sauna op het terrein. 'Zwemmen' in ijskoud water kan op loopafstand in een meertje in de buurt.

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan en gedurende de gehele week word je zowel praktisch als sociaal begeleid door drie ervaren coaches.

Enkele activiteiten en daarmee dagdelen vormen het fundament van ons programma. Deelname is daarom meer dan gewenst. Andere delen zijn facultatief en deelname laat je afhangen van jouw interesse en gemoedstoestand op dat moment. Halverwege de week is er een geplande rustdag,  

Ons streven is dat deze week een duurzame betekenis zal hebben voor jouw verdere leven. Dat betekent dat wij gaan voor inspiratie en energie. De natuurlijke omgeving, de groep, de faciliteiten en wij als drietal kunnen dit bewerkstelligen. Een boost voor jouw persoonlijke welzijn met een tijdelijke en structurele uitwerking. Daar gaan we voor! Wat jouw persoonlijk insteek voor deze week is nemen we met je door tijdens het intakegesprek.

Voor het verblijf hebben wij twee berghuisjes met 4 kamers en in het dorp bevindt zich de Norrsjön Gästgifveri & Spa, een soort bed & breakfast. Voor deelnemers die behoefte hebben aan een moment voor zichzelf, biedt deze laatste optie een uitstekende mogelijkheid om zich even terug te trekken.

Eten & drinken gebeurt voornamelijk op het terrein waar de huisjes zich bevinden. Afhankelijk van het programma doen we dit ook op andere locaties zoals in het plaatselijke restaurant, Restaurang Dalen.

Prijzen per persoon per week:

1. Kamer berghuisje: € 2150,-

2. Kamer Norrsjön Gästgifveri & Spa: € 2325,-

Alle prijzen zijn inclusief:

o Bedden

o Beddengoed

o Water, elektriciteit

o Eten (ontbijt, lunch en diner) en water, thee en koffie

o Coaching door drie opgeleide en ervaren coaches

o Transfers heen en terug van treinstation Hamar (N) of Mora (S)

o Alle lokale ritten (twee 4-wheeldrive auto’s)

En exclusief:

o Vervoer naar Hamar (vliegtuig en trein)

o Vervoer naar Mora (trein)

o Eigen vervoer naar Sörsjön (auto)

Hoe kom ik er?

Hier vind je een overicht van routes, vervoersmogelijkheden met bijbehorende websites en kosten.

Wat moet ik meenemen?

Hier vind je een uitgebreide paklijst.

Kortingsmogelijkheden bij inschrijving van meer dan 1 persoon op het totaalbedrag:

o 2: € 150,-

o 3: € 250,-

o 4 of meer: € 500,-

Extra korting bij komst met eigen vervoer: € 100,-

Dagprogramma:

Later dit jaar vind je ook het weekprogramma op dagdeelniveau op onze website!

Disclaimer:

De activiteiten die zijn genoemd, kunnen wijzigen tot het gedetailleerde weekprogramma gepubliceerd is en zelfs tijdens de week, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Terug naar homepage

Deel dit evenement

bottom of page