top of page

za 12 apr

|

The Happy Hiker

Lente in Dalarna!

Een week van bezinning, bewustwording, wandelingen, ontspanning en avontuur. Rust en ruimte ervaren in een inspirerende omgeving met mensen die, net als jij, behoefte hebben aan reflectie, energie en groei!

Lente in Dalarna!
Lente in Dalarna!

Tijd en locatie

12 apr 2025, 17:00 – 19 apr 2025, 15:00

The Happy Hiker, Sandmonvägen 14, 780 69 Sörsjön, Zweden

Over het evenement

Pak de trein, de auto of het vliegtuig en reis af naar het noorden van de provincie Dalarna in Zweden voor een onvergetelijke week. Een week die zal worden gekenmerkt door prachtig licht, mooie gesprekken, rust, ruimte en natuur. Tegenover Fulufjället, één van de grootste Nationale Parken van Zweden, ligt onze magische locatie die dient als uitvalsbasis voor dit avontuur. 

We gaan wandelen, natuurlijk! Dat doen we onder andere op een traject van de Södra Kungsleden en we bezoeken de Njupeskär, de grootste waterval van Zweden. De lengte van de wandelingen loopt uiteen van 1 tot ongeveer 10 kilometer. We gaan ook op pad met huskies in een omgeving die wordt gekenmerkt door meren, rivieren en watervallen. 

Je bent dagelijks welkom in onze open grillhut. Soms om wat te drinken of te praten bij open vuur, een andere keer om gezamenlijk te koken en/of te eten. Meer ontspanning vind je in onze houtgestookte sauna op het terrein. Zwemmen kan op loopafstand in een meertje in de buurt. De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan en gedurende de gehele week word je zowel praktisch als sociaal begeleid door drie ervaren coaches.

Enkele activiteiten en daarmee dagdelen vormen het fundament van ons programma. Deelname daaraan is meer dan gewenst, andere delen zijn facultatief en of je meedoet kun je laten afhangen van jouw interesse en gemoedstoestand op dat moment. Halverwege de week is er een geplande rustdag.  

Ons streven is dat deze week een duurzame betekenis zal hebben voor jouw verdere leven. Dat betekent dat wij gaan voor inspiratie en energie. De natuurlijke omgeving, de groep, de faciliteiten en wij als drietal kunnen dit samen bewerkstelligen. Een boost voor jouw persoonlijke welzijn met een tijdelijke en structurele uitwerking. Daar gaan we voor! Wat jouw persoonlijke insteek is voor deze week nemen we met je door tijdens het intakegesprek.

Voor het verblijf hebben wij twee nieuwe berghuisjes met 4 kamers en In het dorp bevindt zich de Norrsjön Gästgifveri & Spa, een soort bed & breakfast. Voor deelnemers die behoefte hebben aan een moment voor zichzelf, biedt deze laatste optie een uitstekende mogelijkheid om zich even terug te trekken.

Eten & drinken gebeurt voornamelijk op het terrein waar de huisjes zich bevinden. Afhankelijk van het programma doen we dit ook op andere locaties zoals aan de rivier of in het plaatselijke restaurant, Restaurang Dalen

Prijzen per persoon per week:

1. Kamer berghuisje: € 2150,-

2. Kamer Norrsjön Gästgifveri & Spa: € 2325,-

Alle prijzen zijn inclusief:

o Bedden

o Beddengoed

o Water, elektriciteit

o Eten (ontbijt, lunch en diner) en water, thee en koffie

o Coaching door drie opgeleide en ervaren coaches

o Transfers heen en terug van treinstation Hamar (N) of Mora (S)

o Alle lokale ritten (twee 4-wheeldrive auto’s)

En exclusief:

o Vervoer naar Hamar (vliegtuig en trein)

o Vervoer naar Mora (trein)

o Eigen vervoer naar Sörsjön (auto)

Hoe kom ik er?

Hier vind je hier een overzicht van routes, vervoersmogelijkheden met bijbehorende websites en kosten. 

Wat moet ik meenemen?

Hier vind je een uitgebreide paklijst. 

Kortingsmogelijkheden bij inschrijving van meer dan 1 persoon op het totaalbedrag:

o 2: € 150,-

o 3: € 250,-

o 4 of meer: € 500,-

Extra korting bij komst met eigen vervoer: € 100,-

Dagprogramma:

Later dit jaar vind je ook het weekprogramma op dagdeelniveau op onze website!

Disclaimer:

De genoemde activiteiten en prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen tot de publicatie van het uitgebreide weekprogramma. Bovendien kunnen de activiteiten tijdens de week zelf aangepast worden als de weersomstandigheden daarom vragen.

Terug naar homepage

Deel dit evenement

bottom of page